zarre's meest recente foto'szarre's eerste dagenzarre's ouders homezarre's maandfoto's  
     
Zarre's avonturen...
   
     

Hier ligt Zarre in de box. Daar leert ze voelen, zien, proeven en spelen. Op dit moment zijn giraf, het knisperboekje, een houten bijtring, een knijpknuffel en een muis in een bijtring haar favoriete speeltjes.

De box is een eigen ontwerp en door mama's papa in elkaar gezet. Het is de ideale vorm. Hij staat mooi vlak tegen de muur en door de ronde vorm lijkt het weinig ruimte in de kamer in te nemen.

 
     
  Zarre heeft de beschikking over een e3-Explorer. Een snelle wagen op drie wielen en zeer wendbaar. Met gemak kunnen alle hobbels en bobbels genomen worden. Ze wordt daardoor heen en weer gewiegd, zodat ze nog fijner slaapt.
Het reiswiegje vindt ze zo fijn dat ze er 's nachts ook in wil slapen. PJ, haar viervoetig vriendje geeft de voorkeur aan het boodschappenmandje onderin.
     

Het is oogverblindend en heel erg koud. Meer zal ze nog niet van de sneeuw begrijpen. Wel tien centimeter sneeuw hadden we in de Ardennen in de dagen na kerst. Dat was glibberen en zweten om de wagen met Zarre en boodschappen de berg op te krijgen.

 
     
  Zo jong en dan al naar de Efteling! Ze heeft er niet veel van mee gekregen. In de Droomvlucht heeft ze heerlijk geslapen. Over elfjes waarschijnlijk. En Holle Bolle Gijs maar roepen, maar Zarre slaapt vrolijk verder!
Later in het pannenkoekenhuis in Heusden ontwaakte ze.